Seminars lichaamstaal om niet te missen!

De meest voorkomende verborgen boodschappen van lichaamstaal.  Een 5-daagse cursus voor professionals en iedereen die de complete interactie (woord-gebaar) beter wil kunnen doorgronden.

Lichaamstaal is wat anders dan gedrag. Het lichaam beweegt constant als we praten.  Het is de uitlaatklep van het brein voor gedachten die we niet (willen) uitspreken. We gebaren en bewegen om onze woorden te ondersteunen waarbij het lichaam soms iets anders 'zegt' dan we uitspreken. Lichaamstaal, en in het bijzonder de handen lijken daarbij een images-1onafhankelijke rol te hebben.

 

Aangestuurd door het reptiele brein denken we niet na over deze bewegingen die onmiskenbaar oncontroleerbaar zijn en aangeven waar we aan denken.We reageren al voordat we er ons bewust van zijn…

 

De inhoud en betekenis van gebaren, de ‘taal’ van de handen, emoties die door gedachten wordt getriggerd en veel andere onderwerpen zoals positionering (staan /zittend) en interculturele verschillen van lichaamstaal worden uitvoerig behandeld om authenticiteit van fictie of gedrag te kunnen bepalen en onderscheiden. 

 

Het E.L.N. biedt interactieve dagmodules en trainingstrajecten die de verschillende onderwerpen behandelen met praktijkvoorbeelden en concepten gebaseerd op de neuro- en gedragswetenschappen en psychologie.

shutterstock_322342232

Eerstvolgende dagmodules: 3 april, 8 mei en 24 juni 2017  (9:30u - 17u) 

Locatie: Zalencomplex vd Valk Hotel - A4-Schiphol (gratis parkeren)

Deelname: € 375 p/p  (incl.lunch) Beperkt aantal plaatsen/deelnemers - inschrijven tot uiterlijk 1 week voor datum.


Betekenis van zitpositie en de rol van de handen tijdens het gesprek:

alle communicatie van het lichaam  komt aan bod tijdens de seminarsCopyright © 2017  - Expertise-centrum Lichaamstaal Nederland  ®  - All Rights Reserved

Klik hier voor het actuele cursusaanbod

Het E.L.N. werkt samen met de Zwitserse Vereniging van Specialisten in Non-Verbale Communicatie en is aangesloten bij het kwaliteitsregister Bodysystemics voor jaarlijkse na-scholing.