Expertisecentrum Lichaamstaal Nederland


De enige erkende opleider in Nederland

ELN biedt ook voor SKJ-jeugdprofessionals en interessant lesprogramma. Leer de complete interactie tussen woord en beweging te doorzien en je communicatie te verbeteren door non verbale signalen (lichaamstaal) objectief in het gesprek te betrekken.  

Masterclass  -  Lichaamstaal als integraal onderdeel van de communicatie -  Dag-seminar ( SKJ 200074 -  8,5 punten )

Deze inspirerende en leerrijke dag bieden we maandelijks aan voor de professional met weinig tijd voor scholing.

De masterclass behandelt veel voorkomende praktijk-situaties en geeft verhelderend antwoord op de inhoud van lichamelijke communicatie.  Aan de hand van theoretische concepten en video-voorbeelden wordt het 'ongezegde' zichtbaar en vragen van deelnemers beantwoord. 

Opleiding non verbale communicatie  ( SKJ199591 - 336 punten voor totaal ).

Het opleidingsprogramma bestaat uit tien 2-daagse modules waarmee je een complete basis legt om lichaamstaal op hoog niveau te analyseren. Je volgt de lesmodules samen met medecursisten en werkt tijdens de afronding van je studie aan je eindopdracht: een scriptie op HBO-niveau.  Je krijgt tijdens de opleiding les van de specialisten die bodysystemics® ontwikkelden en leert de methode in de praktijk toe te passen. Het vergt tijd om alle lesstof te integreren. Daarom worden de opleiding-modules om de 6 tot 8 weken gegeven. Dit geeft je de ruimte om de lesstof te bestuderen en het geleerde in praktijksituaties te oefenen. Als je het ELN-diploma BSM behaalt krijg je bevoegdheid om de methodiek te gebruiken in je eigen workshops binnen je organisatie. Indien je wilt kun je het diploma daarna inbrengen als onderdeel van een aanverwante opleiding.

Opleidingen starten  jaarlijks in Januari en September. ELN is gecertificeerd instituut voor onderwijs in bodysystemics® (BSM). Copyright © 2017  - Expertisecentrum Lichaamstaal Nederland  ®  - All Rights Reserved

Masterclass

Op deze dag krijg je inzicht in de manier waarop het lichaam anticipeert op onuitgesproken gedachten die lichaamstaal kenmerken. Na deze dag kun je je kennis meteen in de praktijk toepassen.  Accreditatie SKJ 200074 - 8,5 pt   -   Data 


Downloads:


Download
Congres 10/'18
flyer nvc.pdf
Adobe Acrobat document 94.4 KB
Download
Bodysystemics.pdf
Adobe Acrobat document 3.2 MB
Download
ELN Brochure.pdf
Adobe Acrobat document 713.5 KB
Download
Opleiding (algemeen).pdf
Adobe Acrobat document 79.1 KB
Download
Tarieven en
aanmeldingsformulier.pdf
Adobe Acrobat document 98.4 KB