Nieuwe opleidingen starten in januari 2018

 

ELN biedt een interessant lesprogramma voor SKJ-jeugdprofessionals die lichaamstaal willen kunnen doorgronden. 

Het SKJ onderschrijft het belang van lichaamstaal en gaf accreditatie voor de ELN-opleiding en training in lichaamstaal tot 2020. 

De betekenis van lichaamstaal begrijpen is een communicatieve vaardigheid die tijdens een gesprek of interview goed van pas komt.

Onze masterclass (SKJ200074 - 8,5pt) bieden we maandelijks aan voor de professional met weinig tijd voor scholing. Deze behandelen veel voorkomende situaties en geeft inzicht in de manier waarop het lichaam anticipeert tijdens een gesprek. Aan de hand van theoretische concepten en video-voorbeelden wordt de methodiek je helder uitgelegd om de nieuwe inzichten in de dagelijkse praktijk te implementeren.

 

Lichaamstaal als communicatieve vaardigheid

Het ELN is gecertificeerd instituut voor onderwijs in bodysystemics® (BSM) en werkt nauw samen met het Zwitserse LNV; de vereniging van specialisten non verbale communicatie. 

Tijdens de opleiding leer je de complete interactie (woord/gebaar) op inhoud te doorzien om gericht(er) vragen te kunnen stellen. Je krijgt tijdens de opleiding ook les van (engelstalige) specialisten die bodysystemics® ontwikkelden om de methode in de praktijk toe te kunnen passen. 

 

Het opleidingsprogramma

Het opleidingsprogramma bestaat uit tien afzonderlijke twee-daagse modules waarmee je een complete basis legt om lichaamstaal te analyseren. Je volgt de les-modules samen met je medecursisten en werkt tijdens de afronding van je studie aan je eindopdracht: een scriptie op HBO-niveau.

Het vergt echter tijd om de uitgebreide lesstof in de praktijk toe te passen. Daarom worden de opleiding-modules om de 6 tot 8 weken gegeven. Dit geeft je de ruimte om de lesstof te bestuderen en het geleerde in praktijksituaties te oefenen. Als je het ELN-diploma BSM behaalt krijg je bevoegdheid om de methodiek te gebruiken in je eigen workshops binnen je organisatie. Indien gewenst kun je het diploma daarna inbrengen als onderdeel van een aanverwante opleiding. Accreditatie: SKJ199591 (2017-2020) 


Masterclass

Op deze dag krijg je inzicht in de manier waarop het lichaam anticipeert op onuitgesproken gedachten die lichaamstaal kenmerken. Na deze dag kun je je kennis meteen in de praktijk toepassen. Data  Accreditatie SKJ 200074 - 8,5 pt (1 dag)

 

Trainingen voor beroepsgroepen

Weekend speciaal voor professionals met weinig tijd door de week, met op de praktijk gerichte situaties waarin lichaamstaal de doorslag kan geven tot gerichter vraagstelling. Met o.m. elementen uit de opleiding en multi-discilinaire concepten uit o.m. de neuro- en  gedragswetenschappen, communicatieleer en psychologie.  Data  Accreditatie: SKJ200074 - 17pt (2 dagen)


Downloads:


Download
Congres 10/'18
flyer nvc.pdf
Adobe Acrobat document 94.4 KB
Download
Bodysystemics.pdf
Adobe Acrobat document 3.2 MB
Download
ELN Brochure.pdf
Adobe Acrobat document 713.5 KB
Download
Opleiding (algemeen).pdf
Adobe Acrobat document 79.1 KB
Download
Tarieven en
aanmeldingsformulier.pdf
Adobe Acrobat document 98.4 KB