Expertisecentrum Lichaamstaal Nederland

 Contact pagina 

 

Expertisecentrum Lichaamstaal Nederland  -  T: (+31) - 020.676.3240 / M: (+31) 06.546.21011

Register / Inschrijven

Contact / Informatie

ELN als opleidingscentrum is vrijgesteld van BTW.

* Studiekosten komen mogelijk in aanmerking voor aftrek van belastingen. Lees hiervoor de voorwaarden op de website van de belastingdienst.

nb: U krijgt van ons een bevestiging van deelname nadat zich voldoende deelnemers hebben aangemeld voor een seminar of masterclass. 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.Bovenaan de lijst met universele gezichtsexpressies staan verdriet, boosheid, verbazing, angst, afkeer en minachting. Wetenschappers van de universiteit van Ohio (28/3/'16) voegden er onlangs een aan toe: de ontkenning (fronsen +woede met opgeheven kin en getuite lippen om minachting te tonen.  Gezichtsexpressies worden al of niet bewust gemaakt. Vormen van non verbale communicatie zijn tijd/afstand, stemgebruik, bewuste signalen (vb: ring of auto) of worden door subliminale waarneming beïnvloed (vb: geur/kleur). Lichamelijke reacties (lichaamstaal) vormt het overgrote deel van non verbale communicatie en wordt niet bewust geuit.Copyright © 2017  - Expertisecentrum Lichaamstaal Nederland  ®  - All Rights Reserved

Download
ELN Brochure.pdf
Adobe Acrobat document 757.1 KB
Download
Opleiding (algemeen).pdf
Adobe Acrobat document 73.6 KB
Download
aanmeldingsformulier.pdf
Adobe Acrobat document 98.3 KB