Nieuwe opleidingen starten 15 januari 2018

 

ELN biedt een interessant lesprogramma voor SKJ-jeugdprofessionals die lichaamstaal willen kunnen doorgronden. 

De betekenis van lichaamstaal begrijpen is een communicatieve vaardigheid die tijdens een gesprek of interview goed van pas komt.

Het SKJ onderschrijft het belang van lichaamstaal en verleende accreditatie voor de ELN-opleiding en training in lichaamstaal (punten). 

Onze Masterclass (SKJ200074 - 8,5pt) bieden we maandelijks aan voor de professional met weinig tijd voor scholing. De masterclass behandelt veel voorkomende situaties en geeft inzicht in de betekenis en inhoud van lichamelijke communicatie tijdens een gesprek. Aan de hand van theoretische concepten en video-voorbeelden wordt de methodiek je helder uitgelegd om de nieuwe inzichten in de dagelijkse praktijk te implementeren. 

Meld je aan voor de Masterclass van 4 december as. De eerste tien SKJ-aangesloten jeugdprofessionals ontvangen €100 korting op het normale tarief.  info/aanmelden  Door naar: cursusaanbod.

Lichaamstaal als communicatieve vaardigheid

Het ELN is gecertificeerd instituut voor onderwijs in bodysystemics® (BSM) en werkt nauw samen met het Zwitserse LNV; de vereniging van specialisten non verbale communicatie. 

De opleiding is een volledig HBO-programma die alle facetten van non verbale communicatie bestrijkt. Het ELN werkt samen met het Zwitserse LNV, de vereniging van specialisten non verbale communicatie. Tijdens de opleiding leer je de complete interactie (woord/gebaar) op inhoud te doorzien om gericht(er) vragen te kunnen stellen. 


Opleidingsprogramma

Het opleidingsprogramma bestaat uit tien verschillende 2-daagse modules waarmee je een complete basis legt om lichaamstaal te analyseren. Je volgt de les-modules samen met je medecursisten en werkt tijdens de afronding van je studie aan je eindopdracht: een scriptie op HBO-niveau.  Je krijgt tijdens de opleiding les van de (engelstalige) specialisten die bodysystemics® ontwikkelden om de methode in de praktijk toe te kunnen passen. Het vergt echter tijd om de uitgebreide lesstof in de praktijk toe te passen. Daarom worden de opleiding-modules om de 6 tot 8 weken gegeven. Dit geeft je de ruimte om de lesstof te bestuderen en het geleerde in praktijksituaties te oefenen. Als je het ELN-diploma BSM behaalt krijg je bevoegdheid om de methodiek te gebruiken in je eigen workshops binnen je organisatie. Indien gewenst kun je het diploma daarna inbrengen als onderdeel van een aanverwante opleiding. Accreditatie: SKJ199591 (2017-2020) 


Masterclass

Op deze dag krijg je inzicht in de manier waarop het lichaam anticipeert op onuitgesproken gedachten die lichaamstaal kenamerken. Na deze dag kun je je kennis meteen in de praktijk toepassen.  Accreditatie SKJ 200074 - 8,5 pt   -   Data 

Trainingen voor beroepsgroepen

Weekend speciaal voor professionals met op de praktijk gerichte situaties waarin lichaamstaal de doorslag kan geven tot gerichter vraagstelling. Met o.m. elementen uit de opleiding en multi-discilinaire concepten uit o.m. de neuro- en  gedragswetenschappen, communicatieleer en psychologie. 

Accreditatie: SKJ200074 - 17pt   -   Data 


Download
ELN - Brochure.pdf
Adobe Acrobat document 755.5 KB
Download
Opleiding (algemeen).pdf
Adobe Acrobat document 72.7 KB
Download
aanmeldingsformulier.pdf
Adobe Acrobat document 97.9 KB