Expertisecentrum Lichaamstaal Nederland

Gérard Stokkink is een expert op het gebied van non verbale communicatie en staat aan het hoofd van Expertisecentrum Lichaamstaal Nederland, de autoriteit op het gebied van lichamelijke communicatie. Gérard was voorheen als docent lichaamstaal verbonden aan de HvA/UvA en oprichter van Instituut Synergologie Nederland (ISN). Na zijn studies psychologie en cult. antropologie specialiseerde hij zich in non verbale communicatie bij o.m. P.Ekman en de grondlegger van synergologie® Turchet, van wie hij in Frankrijk (2005) de titel 'synergoloog’ ontving. Gérard geeft sinds 2007 les aan onderwijsinstellingen, overheidsinstanties, beroepsorganisaties en het bedrijfsleven.  

 

Gerard werkte van 2011 tot 2015 als docent op de HvA/UvA, waar hij lichaamstaal als minor op SPH en MWD-studies introduceerde.  In 2016 introduceerde hij bodysystemics als methodiek om lichaamstaal te vertalen naar concrete communicatie. De kwalitatief hoge score van de ELN-opleiding blijkt uit de accreditatie door beroepsorganisaties in Nederland. ELN hanteert het internationaal kwaliteitsregister voor specialisten en waarborgt de accreditatie en nascholing van specialisten in Nederland. 


ACCREDITATIE

CRKBO

Expertisecentrum Lichaamstaal Nederland is geregistreerd bij het Centraal Register Kort BeroepsOnderwijs (CRKBO).  Dit betekent dat we een erkende instelling zijn volgens de Europese BTW-richtlijn en onze trainingen vrij van BTW kunnen aanbieden.

SKJ

Onze trainingen en opleidingen zijn (als enige in Nederland) geaccrediteerd door de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ), het beroepsregister voor professionals in de jeugdzorg (Dag-training: SKJ 200074, Opleiding: SKJ199591).


  •  ELN docenten in opleiding

Jeroen de Graaf

Maja de Jonge

Rosanne Deierkauf

Tamar Kaijzer

Trineke Kroeze

 2e Internationale Congres Non Verbale Communicatie 5 oktober 2018

De voorverkoop is inmiddels van start, wees er snel bij!  

************************************************************

Vijf Experts op het gebied van Body Language delen hun laatste onderzoeksresultaten en onthullen verrassende manieren om lichaamstaal te begrijpen en interpreteren.

Het 2e Internationale Congres Non-Verbale Communicatie & Body Language wordt u aangeboden in samenwerking met het Koninklijk Instituut voor de Tropen te Amsterdam.

ELN werkt samen met het Zwitserse LNV, de Vereniging van Specialisten op het gebied van Non Verbale Communicatie.Copyright © 2017  - Expertisecentrum Lichaamstaal Nederland  ®  - All Rights Reserved

Downloads:


Download
Congres 10/'18
flyer nvc.pdf
Adobe Acrobat document 94.4 KB
Download
Bodysystemics.pdf
Adobe Acrobat document 3.2 MB
Download
ELN Brochure.pdf
Adobe Acrobat document 713.5 KB
Download
Opleiding (algemeen).pdf
Adobe Acrobat document 79.1 KB
Download
Tarieven en
aanmeldingsformulier.pdf
Adobe Acrobat document 98.4 KB