Expertisecentrum Lichaamstaal Nederland


ELN is de enige geaccrediteerde opleider non verbale communicatie in de Benelux en heeft als speerpunt van studie lichamelijke communicatie (lichaamstaal/body language).

Het ELN staat onder leiding van Gérard Stokkink, voorheen als docent lichaamstaal verbonden aan de HvA/UvA en oprichter van Instituut Synergologie Nederland (ISN).

Gérard studeerde psychologie en culturele antropologie en specialiseerde zich in non verbale communicatie bij o.m. P.Ekman en de grondlegger van synergologie® Turchet, van wie hij in Frankrijk (2005) de titel 'synergoloog' ontving.

 

Van 2011 tot 2015 werkte Gerard als docent op de HvA/UvA waar hij lichaamstaal als minor op SPH en MWD-studies introduceerde.

In 2016 stopte Gérard het lesgeven in synergologie® wegens het exclusieve karakter van de studie en introduceerde bodysystemics in de opleiding en trainingen in Nederland. De overgang werd een succes en maakte het cursusaanbod compleet. De kwalitatief hoge score van de ELN-opleiding blijkt uit de accreditatie door beroepsorganisaties in Nederland.

  •  ELN docenten in opleiding

Jeroen de Graaf

Maja de Jonge

Rosanne Deierkauf

Tamar Kaijzer

Trineke Kroeze

 2e Internationale Congres Non Verbale Communicatie 5 oktober 2018

Binnenkort begint de voorverkoop kaartjes, wees er snel bij!  

************************************************************

Vier Experts op het gebied van Body Language delen hun laatste onderzoeksresultaten en onthullen verrassende methodes om lichaamstaal in concrete informatie te vertalen.

Het 2e Internationale Congres Non-Verbale Communicatie & Body Language wordt u aangeboden in samenwerking met het Tropeninstituut te Amsterdam.

Wij werken samen met het Zwitserse LNV, de Vereniging van Specialisten op het gebied van Non Verbale Communicatie.

ELN hanteert het internationaal kwaliteitsregister voor specialisten en waarborgt de accreditatie en nascholing van specialisten in Nederland. Copyright © 2017  - Expertisecentrum Lichaamstaal Nederland  ®  - All Rights Reserved

Download
ELN Brochure.pdf
Adobe Acrobat document 713.9 KB
Download
Opleiding (algemeen).pdf
Adobe Acrobat document 73.4 KB
Download
Tarieven en
aanmeldingsformulier.pdf
Adobe Acrobat document 97.8 KB