Expertisecentrum Lichaamstaal Nederland


ELN is de enige opleider in de Benelux met accreditatie van professionals en beroepsverenigingen. Het instituut staat onder leiding van Gérard Stokkink, voorheen verbonden als docent non verbale communicatie aan de HvA/UvA en oprichter van Instituut Synergologie Nederland (ISN). Gérard studeerde psychologie en culturele antropologie en specialiseerde zich in body language & non verbal communication bij o.m. P.Ekman en de grondlegger van synergologie® die hem in 2005 de titel 'synergoloog' gaf.  Tussen '11 en '15 werkte aan de HvA/UvA waar hij lichaamstaal als minor SPH en MWD-studies introduceerde.

In 2016 introduceerde Gérard bodysystemics als methode om het cursusaanbod van ELN doeltreffender te maken en nieuwe concepten als BSM in het cursusaanbod toe te passen. De onderzoeksresultaten en praktijkervaring bevestigen het praktisch nut en de kwalitatief hoge score van het opleidingsniveau waarmee ELN de standaard zet in Europa.

  •  ELN Graduates jaargang 2017

Jeroen de Graaf, (N-Holland)

Maja de Jonge, (Z-Holland)

Rosanne Deierkauf (Groningen)

Tamar Kaijzer, (Veluwe)

Trineke Kroeze, (Groningen)

 

  • ELN  werkt samen met het Zwitserse LNV, de Vereniging van Specialisten op het gebied van Non Verbale Communicatie, die het internationaal kwaliteitsregister voor specialisten waarborgt. ELN verzorgt tot nader orde zowel de accreditatie als nascholing van specialisten in Nederland. 


Copyright © 2017  - Expertisecentrum Lichaamstaal Nederland  ®  - All Rights Reserved

Download
ELN Brochure.pdf
Adobe Acrobat document 757.1 KB
Download
Opleiding (algemeen).pdf
Adobe Acrobat document 73.6 KB
Download
aanmeldingsformulier.pdf
Adobe Acrobat document 98.3 KB