Expertisecentrum Lichaamstaal Nederland


ELN staat sinds 2016 onder leiding van Gérard Stokkink, expert op het gebied van non verbale communicatie en oprichter van (voorheen) Instituut Synergologie Nederland. Gérard studeerde psychologie en culturele antropologie en specialiseerde zich in non verbale communicatie in o.m. Frankrijk en Zwitserland, waar hij in 2005 als synergoloog afstudeerde met als specialisatie culturele verschillen in lichaamstaal. Gérard was als docent verbonden aan de HvA/UvA waar hij lichaamstaal in 2011 als minor op de afdelingen SPH en MWD introduceerde. 

 ELN Graduates 2017


Jeroen de Graaf, (N-Holland)

Rosanne Deierkauf (Groningen)

Tamar Kaijzer, (Veluwe)

Maja de Jonge, (Z-Holland)

Trineke Kroeze, (Groningen)

ELN is een internationaal opleidings-instituut op het gebied van non verbale communicatie en werkt samen met organisaties op het gebied van onderwijs en veiligheid. Het heeft zich tot doel gesteld om de betekenis en inhoud van lichaamstaal als integraal onderdeel van de communicatiewetenschappen te definiëren.

ELN werkt samen met het LNV, de Zwitserse vereniging van specialisten non verbale communicatie en waarborgt het kwaliteitsregister en de accreditatie en nascholing voor specialisten in bodysystemics® in Nederland.Copyright © 2017  - Expertisecentrum Lichaamstaal Nederland  ®  - All Rights Reserved

Download
ELN - Brochure.pdf
Adobe Acrobat document 755.5 KB
Download
Opleiding (algemeen).pdf
Adobe Acrobat document 72.7 KB
Download
aanmeldingsformulier.pdf
Adobe Acrobat document 97.9 KB