Expertisecentrum Lichaamstaal Nederland

Gérard Stokkink staat aan het hoofd van Expertisecentrum Lichaamstaal Nederland. Gérard is expert op het gebied van non verbale communicatie en een autoriteit op het gebied van lichamelijke communicatie. Na studies psychologie en cult. antropologie specialiseerde hij zich in non verbale communicatie bij o.m. P. Ekman en de grondlegger van synergologie® Turchet.  In 2005 ontving hij als eerste Nederlander de titel 'synergoloog’ in Frankrijk.  Gérard was tot 2015 als docent lichaamstaal verbonden aan de HvA/UvA , waar hij lichaamstaal als minor op SPH en MWD-studies introduceerde. Hij richtte Instituut Synergologie Nederland  in 2011 op (nu E.L.N. geheten)  om diepgang aan de lesstof te kunnen geven die de complexiteit van lichaamstaal kan omvatten.  

In 2016 introduceerde hij bodysystemics als methodiek om lichaamstaal te vertalen naar concrete communicatie. De kwalitatief hoge waardering van de ELN-opleidingstrajecten blijkt uit de accreditatie door beroepsorganisaties in Nederland. 

ELN hanteert het internationaal kwaliteitsregister voor specialisten en waarborgt de accreditatie en nascholing van specialisten in Nederland. 


ACCREDITATIE

CRKBO

Expertisecentrum Lichaamstaal Nederland is geregistreerd bij het Centraal Register Kort BeroepsOnderwijs (CRKBO).  Dit betekent dat we een erkende instelling zijn volgens de Europese BTW-richtlijn en onze trainingen vrij van BTW kunnen aanbieden.

SKJ

Onze trainingen en de opleiding zijn als enige in Nederland geaccrediteerd door de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ), het beroepsregister voor professionals in de jeugdzorg (Dag-training: SKJ 202064 /Opleiding: SKJ199591).


  •  ELN docenten in opleiding

Jeroen de Graaf

Maja de Jonge

Rosanne Deierkauf

Tamar Kaijzer

Trineke Kroeze

ELN werkt samen met het Zwitserse LNV, de Vereniging van Specialisten op het gebied van Non Verbale Communicatie.Copyright © 2017  - Expertisecentrum Lichaamstaal Nederland  ®  - All Rights Reserved

Send a message:

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Downloads: