Expertisecentrum Lichaamstaal Nederland

 Contact pagina 

voor informatie of het aanvragen van lezingen, trainingen, workshops en opleidingen 

Expertisecentrum Lichaamstaal Nederland  -  T: (+31) 020-6763240 / 0654621011 

Register / Inschrijven

Contact / Informatie

Workshops en trainingen voor organisaties of beroepsgroepen worden altijd samengesteld in overleg met de opdrachtgever en uitgevoerd door een gediplomeerd expert.   

ELN is een opleidingscentrum en als zodanig vrijgesteld van BTW.

*) Studiekosten komen mogelijk in aanmerking voor aftrek van belastingen. Lees hiervoor de voorwaarden op de website van de belastingdienst.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.Bovenaan de lijst met universeel herkende gezichtsexpressies staan verdriet, boosheid, verbazing, angst, afkeer en minachting. Wetenschappers van de universiteit van Ohio voegden er onlangs een aan toe: de ontkenning (fronsen +woede met opgeheven kin en getuite lippen om minachting te tonen. Gezichtsexpressies zijn onderdeel van lichamelijke reacties waarbij het lichaam de meeste reacties vertoont. Andere vormen van non verbale communicatie zijn tijd/afstand in de communicatie, stemgebruik, bewust waargenomen signalen (vb: kleding) en onbewust waargenomen signalen (vb: kleur of geur).Copyright © 2019  - Expertisecentrum Lichaamstaal Nederland  ®  - All Rights Reserved

Download
ELN Factsheet.pdf
Adobe Acrobat document 2.8 MB
Download
Bodysystemics.pdf
Adobe Acrobat document 5.2 MB
Download
Tarieven.pdf
Adobe Acrobat document 14.6 MB
Download
Aanmelden.pdf
Adobe Acrobat document 169.2 KB

Send a message:

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.