Lichaamstaal voor en door professionals


Cursusaanbod 2022-2024

Openbare studiedagen lichaamstaal in het zalencomplex vd Valk-Hotel-Schiphol-A4

 

Introductie in de methode Bodysystemics aan de hand van lichaamstaal in 'live' situaties. Prominente nederlanders worden aan tafel geïnterviewd door Rabah Aiouez.

 

Cursisten en belangstellenden kunnen anticiperen op het gesprek, waarna de geïnterviewde persoon (op video opgenomen)  aan de hand van non verbale signalen zal worden geanalyseerd.

 

Doel van deze weekend-sessie is het gebruik van de methodiek bij de cursisten te testen, alsook de wijze waarop lichaamstaal wordt geanalyseerd in de praktijk. Belangstellenden zijn welkom en kunnen deelnemen tegen gereduceerd tarief.

 

 Meld je aan voor de volgende openbare studiedag. Dan ontvang je een email zodra er een nieuwe studiedag wordt gepland.


Online meetings & vergaderen

Voor slechts € 99,- (incl.) leer je in een ochtend hoe je signalen kunt herkennen die jou meer informatie geven over de intenties van je gesprekspartner tijdens een online vergadering. 

Deze online cursus is een ideale mogelijkheid om in korte tijd een aantal belangrijke signalen te leren die jouw gesprekspartner onbewust uitzendt tijdens een video-call.  

Online groepsles bij minimaal 6 deelnemers  

Kosten: € 99 p/p.  Maandagochtend van 9:30 -12;30 uur  


Masterclass & workshops

Interactieve (online) masterclasses en workshops met waardevolle tools om direct mee aan de slag te gaan! 

Wetenschappelijke inzichten en praktijkonderzoek voor beroepsgroepen en organisaties. Workshops op maat, volledig afgestemd op de behoefte van uw organisatie. 

Kosten p/p: € 295    Groepen: € 1500.        

Zie ook:  reviews.


Training & opleiding

Lichaamstaal begrijpen is de emotie achter de beweging doorgronden. Lichaamstaal = emotie. 

Emotie = beweging  (het latijnse émovéré = beweging)

 

Praktijkopleiding

Tien dagdeel-lesmodules boordevol informatie over de inhoud van lichamelijke reacties tijdens het gesprek. Hoofd- en zit-houdingen, de inhoud van gebaren, reacties van de handen, ogen, mond- en tong.

De lesstof inzichtelijk gemaakt aan de hand van een heldere methodiek en observatietechniek. Een waardevolle short-cut voor professionals die de betekenis van lichaamstaal in de dagelijkse praktijk willen toepassen. Uitgebreide e-learning leeromgeving met naslagwerk en documentatie. (Les)data op afspraak. Kosten: € 3900


Masteropleiding

Meerjarige opleiding in groepsverband gegeven, met individuele begeleiding en uitgebreide e-learning leeromgeving met naslagwerk en documentatie. Minimaal twintig lesdagen verspreid over het jaar.

(Les)data op afspraak. Kosten: € 8800


Clients:


Copyright © 2022  - Expertisecentrum Lichaamstaal Nederland  ®  - All Rights Reserved